Even voorstellen…

Mijn naam is Linde Tersteeg en de afgelopen maand heb ik het team van VBCC ondersteund. Ooit koos ik voor een rechtenstudie, maar ik ben bezig om een switch te maken in mijn loopbaan. Ik ben namelijk een echte regelneef met een passie voor schrijven en wil graag op het gebied van projectmanagement mijn krachten en passie gaan inzetten.

Om mijn kennis uit te breiden, wilde ik graag ervaring opdoen op het gebied van projectmanagement, social media en communicatie. De zomermaand was een ideaal moment om bij VBCC te komen snuffelen. Onder begeleiding van Joyce heb ik me vooral bezig gehouden met de nieuwsbrieven van VBCC, Mailchimp, het schrijven van teksten, persberichten en advisering bij bepaalde vraagstukken. Daarnaast werd mij gevraagd om met een objectieve bril de interne processen onder de loep te nemen. Een win-win situatie dus.

Wat ik vooral erg leuk vond, was de kijk in de keuken van een klein bedrijf. Ik heb altijd bij grote organisaties gewerkt en vond het prettig om te zien dat de contacten met de opdrachtgever direct en intensief zijn. VBCC is een deskundig, toegankelijk maar bovenal gezellig bedrijf. Joyce en Marianne hebben mij op elk front veel geleerd en ik ben hun erg dankbaar voor deze kans.

Meer weten over Linde? Neem dan een kijkje op haar LinkedIn pagina. Heb je na het lezen de gouden tip voor een nieuwe baan voor Linde? Mail dan naar joyce@vbcc.nl.