#instafamous

Onze Stefan gaat ons verlaten. Na 1.5 jaar ons team te hebben verstrekt heeft hij besloten zijn droom te volgen en een stap in het diepe te wagen om (o.a.) te gaan illustreren. Stefan werkt nog tot 14 september bij VBCC. Daarna zullen zijn werkzaamheden overgenomen worden door Milou. Hierbij nog een korte terug- en vooruitblik voordat we onze creatieve duizendpoot moeten gaan missen.

Hoe heb je je tijd bij VBCC ervaren?
Positief, als een verdiepingsslag in het grafische vak. Ik heb ontzettend veel kunnen leren van de kennis en ervaring die Marianne (van Beerendonk) heeft in het grafische wereld. Van Joyce heb ik veel geleerd over het correct aanpakken van een opdracht.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Dat is vaak bij het zien van ander werk. Of dat nu een grafisch product is, een schilderij of een illustratie.

Hoe ziet jou droom na VBCC er uit?
Dat ik mijn werkzaamheden met het maken van mijn illustraties kan uitbreiden en hiervan kan leven.

Wat is je leukste herinnering aan VBCC?
Wat er uit springt voor mij is de gezelligheid die we onderling hebben. Naast het harde werk wordt er ook gelachen. Voor mij zijn de mensen waarmee je werkt zijn net zo belangrijk als de werkzaamheden en met dit team zat dat helemaal goed.

Wat zou je heel graag nog eens mee willen maken?
Een illustratie opdracht voor een internationaal merk!

Wat wil je bereiken?
Ik zou graag mijn werk willen maken van het illustreren.

Waar kunnen we jou en je werk volgen?
Mijn illustraties en het proces om beter te worden als illustrator leg ik vast op Instagram. Je kunt me volgen op www.instagram.com/stefanhensenvc.

Wil je zelf nog iets kwijt?
Ik wil graag iedereen bij VBCC bedanken voor de fijne tijd. En natuurlijk wens ik mijn opvolgster Milou veel plezier toe bij VBCC!