Bosselaar Zuid

Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Een compleet nieuwe woonomgeving, met circa 600 woningen verdeeld over 3 deelgebieden. www.bosselaarzuid.nl

In 2011 zijn we gestart met de promotie van Bosselaar Zuid. Deze wijk wordt gekenmerkt door water, groen en ruimte. We hebben een positionering en concept opgezet. Hiervan is een visuele vertaling gemaakt in logo, huisstijl, beeld- en tekststijl en een marketing- en communicatiestrategie bepaald. Op basis van dit plan zijn ook de verschillende middelen, waaronder website, online marketing, social media etc. gerealiseerd.

Met de start van een nieuw deelgebied in 2017 hebben we een restyling van het logo gemaakt. Hierbij hebben we de kleur en vormen behouden, maar toch een nieuw fris en herkenbaar logo neergezet. In 2020 bij de ontwikkeling van deelgebied 3 hebben we weer een restyling van huisstijl en logo doorgevoerd. Deze wordt nu toegepast in de promotie van de laatste verkoopfases van het plan. 

De restyling is doorgevoerd in de informatiefolder, verkoopdocumentatie,  roll-up banners, website en social kanalen.