Communicatie

Communicatie

Wat is het doel, wat is de boodschap die je wil overbrengen en hoe bereik je de (juiste) doelgroep? Vragen die je bij elke opdracht opnieuw moet stellen en waarop het antwoord minder voor de hand ligt dan in eerste instantie gedacht. Vragen die verder gaan en antwoorden die steeds meer mogelijk maken. De juiste combinatie van offline en/of online middelen brengt vervolgens effectief resultaat.

Benieuwd wat we je te bieden hebben? Maak kennis en ervaar de kennis en kracht van ons bureau.

Werkwijze

Op basis van een adviesgesprek beantwoorden we de “wie?, wat?, waarom? en hoe?”. Afhankelijk van de antwoorden en het budget bepalen we de mogelijkheden, opdracht en het vervolgtraject. Meestal in een korte bondige startnotitie, soms in een volledig plan met uitleg en onderbouwing.

Nadat de strategie bepaald is gaan we aan de slag met de uitwerking en de realisatie. De combinatie van Communicatie + Creatie zorgt ervoor dat we alle mogelijkheden ook kunnen realiseren. De regie in één hand, korte lijntjes, persoonlijke aandacht en professionaliteit: dat is onze meerwaarde!

Voor elke opdracht van klein tot groot, van eenvoudig of complex, met een klein of groot budget is een passende en creatieve oplossing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail dan voor een vrijblijvende kennismaking of een adviesgesprek!

Producten & Diensten

Ontwerp & vormgeving
Onze Creatie-afdeling staat voornamelijk in het teken van het ontwerpen en vormgeven van verschillende communicatieve uitingen. Dagelijks werken we aan het opwerpen van nieuwe websites en offline communicatiemiddelen zoals flyers en folders. Maar we kunnen je ook helpen om jouw bedrijf of organisatie een nieuwe uitstraling te geven, bijvoorbeeld door het restylen of zelfs opnieuw ontwerpen van de huisstijl.
Conceptontwikkeling
Heb je een nieuw bedrijf opgezet of is de strategie opnieuw bepaald? Dan kan dat vragen om een nieuw creatief totaalconcept. En daar denken we graag over mee! Maar ook voor het bedenken van concepten voor een specifiek bedrijfsonderdeel of product kun je bij ons terecht.

F
otografie & beeldbewerking

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is dan ook precies de reden dat we ons graag bezighouden met het kiezen en bewerken van de juiste beelden. Wanneer je liever gebruik maakt van eigen foto’s, dan kunnen we ook de fotografie voor je uit handen nemen.
Bouw & beheer website

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website of moet de huidige website  geüpdatet worden met de nieuwste hedendaagse functies? We helpen graag met het programmeren en bouwen van jouw website. Van het werken in uiteenlopende CMS-systemen tot het ontwerpen met HTML. Ook voor het beheren van de website kun je bij ons terecht. We zorgen ervoor dat de content up-to-date blijft en dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van jouw website.

Offline & Online

‘Communicatie’ een eindeloos en breed begrip maar wat is het precies? Van Beerendonk Communicatie + Creatie helpt bij het maken van strategische keuzes voor de juiste doelstelling, boodschap, doelgroep en het bereik. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij het maken van deze keuzes.

Dit doen we bij zowel online als bij offline vraagstukken. Een nieuw logo, de positionering van een (nieuw) product of bedrijf, een (responsive) website, een crossmedia campagne, een redactieformule, een bedrijfspresentatie, voor strategisch advies of bijvoorbeeld een brainstormsessie.

Let's have some coffee